Vid en renovering är det vanligt att riva ut och lägga nya ytskikt. Men att utföra en golvslipning i Stockholm sparar pengar, jämfört med att lägga nya golv.

När ett nytt golv ska läggas så är det ofta tre saker man tänker på: kvalitet, utseende och pris. Men om man är smart så tänker man på ytterligare en sak, nämligen ifall golvet går att slipa om. För om man lägger ett gediget golv, som ett trägolv, så kommer det med tiden bli slitet och blekt. Det är då man kan spara pengar om man är smart.

Ett gediget trägolv går att slipa om från tre till ungefär tio gånger, beroende på produkt. Det innebär att golvet kommer att se fräscht ut igen. Men också att man faktiskt kan få golvet att se ut som nytt. Hur då? Jo, genom att lägga en ny ytbehandling med annan färg än förut.

Golvslipning med bonus

En golvslipning kan alltså göra att golvet inte enbart ser finare ut, utan till och med att det verkligen ser ut som om det är ett annat golv som ligger där. Proffs på golvslipning från Wasa Parkettservice, och andra företag i Stockholm, är vana vid att skapa magi för sina kunder på det viset.

Man kan alltså få ett golv att se helt nytt ut för endast kostnaden av en golvslipning och en ytbehandling. Det är stor skillnad mot att riva golv, ta hand om skräpet, lägga nytt undergolv och golv. Prisvärt och miljövänligt.