Låter man installera en öppen spis i bostaden i Stockholm kommer man att längta till hösten och vintern. Här är några tips för er som vill installera eldstad.

Tänk er en värmande och sprakande brasa en mörk och kylig höstkväll. Att sitta framför en öppen spis i eldens gula sken är magiskt. Det är inte konstigt att människor i tusentals år alltid har samlats runt elden och även idag blir en eldstad lätt den centrala platsen i ett hem.

Att låta installera en öppen spis i hemmet är en bra investering av flera anledningar. En eldstad både värmer och bidrar till trivsel och mysfaktorn slår lätt i taket. Men en öppen spis gör också att bostadens värde ökar rejält. Att låta installera en öppen spis är därför ingen dålig affär.

Hur mycket kostar en öppen spis?

Vill man låta installera en öppen spis i Stockholm kan det vara bra att vända sig till ett företag som är specialiserade på olika typer av eldstäder. De har ofta ett lite större utbud vilket gör det enklare att hitta rätt typ av eldstad. Har man en sekelskiftesvåning vill man självklart ha en öppen spis som passar den stilen.

Hur mycket en öppen spis kostar beror på vilken modell man väljer. Många av de företag som murar öppna spisar har bra hemsidor där man enkelt kan efterfråga en offert. Där har man också möjlighet att skicka med inspirationsbilder på den öppna spis som man önskar sig. Man kan med andra ord få en helt unik öppen spis om man vill.