Om du behöver professionell målar- eller tapetserarhjälp, finns här duktiga yrkesmän med lång erfarenhet. Ta kontakt med din händige målare på Kungsholmen för lite eller mycket hemmafix.

De flesta av oss kommer någon gång i livet – antagligen flera gånger – att behöva ta hjälp av en målare för att få lite fixat med bostaden. Det kan vara utvändigt måleri som behöver ordnas eller tapetsering inomhus. Oavsett vad, eller hur stort eller litet arbete det är, så kan din målare på Kungsholmen alltid ta sig an det. Här finns duktigt yrkesfolk redan på hemmaplan så man behöver inte gå över ån efter vatten. Och din målare kan alltid utföra arbetet med rotavdrag. Skönt att kunna lämna över pensel och färg till någon som har som jobb att sätta färg på hemmet, så kan du fokusera på annat.

En målare med plus i kanten

Det är sällan som en målare bara ägnar sig åt enbart måleri. Med bred kompetens och erfarenhet brukar många inom branschen även behärska snickeri och tapetsering. Så om du nu ändå ska få målat, ta och se till att få tapeterna eller lite snickerier fixade också. Nu finns det ju stor chans att hemmet känns som nytt med både ny färg och härliga tapeter. Känner ni att det börjat bli dags för att få lite fixat där hemma så slå en pling till er målare och be dem komma med ett kostnadsförslag på hela paketet, så kan de sätta lite färg på bostaden. Läs mer om målning på denna sida: målarekungsholmen.nu