Gamla köksluckor i Stockholm blir som nya genom lackering. Det är ett billigt alternativ till att köpa nytt och resultatet blir perfekt när proffsen gör jobbet.

Gamla slitna köksluckor gör ingen människa glad. Har de dessutom en ful kulör sedan tidigare så blir du rent utav deprimerad varje morgon när du, nyvaknad, kommer in i köket. Till slut kommer det en dag då du fått nog. Det måste bli en ändring. Nu ska det bli nytt kök minsann.

Sen sätter du nästan morgongröten i halsen när du klickar dig in på köksleverantörer på surfplattan. Med nytt kök behövs det också nya vitvaror, nytt golv, nytt kakel över diskbänken… nytt, nytt, nytt. Ekonomin till allt detta finns bara inte. Det är bara att glömma.

Förnyade köksluckor genom lackering

Kanske skulle det räcka med nya köksluckor? Eller förresten, det skulle kanske gå att lacka om de gamla köksluckorna? Nu googlar du istället på “lackering av köksluckor i Stockholm” och hittar genast ett företag som kan fixa detta. Där finns till och med prislista. Du gör ett snabbt överslag och kommer fram till att det är genomförbart.

Några foton – närbilder och överblick över allt. Iväg med en förfrågan via mail. En titt på klockan – måste rusa iväg till jobbet. Väl hemma igen efter en lång arbetsdag så ligger svarsmailet och väntar, med totalpris och erbjudande om att komma och hämta luckorna. Fast först måste du förstås välja kulör. Det blir till att rådbråka hjärnan igen.