Hotellobbyn är det första intrycket som era gäster får av ert hotell. Det är viktigt att det ger rätt känsla. Nedan följer några tips på hur ni får er lobby att kännas inbjudande och mysig.

Första intrycket börjar redan utanför hotellet

Det vi skrev innan var en sanning med modifikation. Nog är det ändå så att det första fysiska intrycket som era gäster får av hotellet faktiskt är när de kommer fram och står utanför. Att ha en väl upplyst ingång där man tydligt kan se att man kommit till rätt hotell är viktigt för att första känslan av platsen skall bli bra. En fin entrématta fungerar både välkomnande och hjälper er att mota bort den värsta smutsen från att nå in i lobbyn. Köp eller hyr entrémattor i Stockholm.

Öppet och tydligt

Väl inne i lobbyn är det bra om det finns plats. Vid vissa tillfällen kommer det säkert samlas många gäster där med mycket och stora bagage. Trängsel är inget som någon tycker är särskilt trivsamt vid in och utcheckning.

Se till att ha tydlig skyltning så att era gäster förstår vart de skall gå eller stå för att checka in, var de kan lämna bagage och var toaletterna är. Det är med största sannolikhet någon av dessa tre saker som de kommer vilja göra när de kommer till ert hotell för första gången.

Låt gästen pusta ut

Många har rest långt och är trötta. Se till att det finns någonstans för dem att sitta och ta det lite lugnt medan de väntar på att checka in. Bjud på vatten, kaffe och lättare tilltugg som frukt eller kex. Om ni innan tillgodosett de mest grundläggande behoven för era gäster så kommer incheckningen gå både lättare och smidigare.

Ett trevligt bemötande

Ingen inredning kan väga upp personalens bemötande. Säkerställ att er personal är nöjd och gör ett bra arbete genom att ge dem bra lön och goda anställningsvillkor. De som trivs på en arbetsplats gör ett bättre jobb. Ta första steget i att inreda lobbyn via denna hemsida: www.entremattorstockholm.com