Badrummet är ett rum som finns (eller borde finnas) i allas hem. Men kan ett badrum kan bli mer än fyra tråkiga väggar. Frågan är hur man gör ett badrum mysigare och trevligare att använda.

Det första steget till att välja en snygg dekor för ditt badrum är att veta vilken just din egen stil är. För att ta reda på det kan du observera hur du väljer att inreda, möblera och dekorera resten av hemmet. Tycker du om minimalistiska mönster och öppna ytor? Eller föredrar du naturliga färger, grönska och ekologiska möbler? Du kanske gillar abstrakt konst och vågade färgkombinationer. Hur du än har bestämt att inreda, präglar du ditt hem med din egen personliga stil.

När man går in i badrummet bör detta rum vara en förlängning av denna personliga stämpel. Har du mycket plats på väggarna kan du passa på att lägga intressant kakel eller dekorera med tavlor. Något intressant att titta på när man borstar tänderna på morgonen. Eller häng några krukor med gröna löv från taket. Allt är möjligt i ett badrum.

Större projekt kräver större förändringar

En del badrum behöver en renovering för att kunna anpassas till dina behov, oavsett om det handlar om att byta klinkers eller om det faktiskt finns läckage av någon sort. Är du i behov av en renovering på grund av gamla rör och skador, kan du passa på att byta ut det du inte längre önskar ha kvar, så tar du vara på tiden och pengarna på bästa sätt. Läs mer om badrumsrenovering på denna hemsida: https://www.badrumsrenoveringtäby.nu