Om du ska anlita hantverkare för en badrumsrenovering och råkar bo i Järfälla i norra Stockholm, men inte känner någon som du kan anlita, så där på rak arm, kan vi här ge några bra tips på hur du kan hitta den bästa för dig. Det är ju säkert viktigt att du får dels en renovering som är noggrant utförd men till det bästa priset. Är man inte miljonär och kan strö pengar kring sig, kanske man helt enkelt vill ha bästa tänkbara badrumsrenoveringen i Järfälla till det bästa priset.

Kvalitet på utfört arbete

För att kunna hitta någon med hög kvalitet på sitt arbete är det alltid bäst att börja med referenserna. Om du inte redan nu känner till någon kompetent hantverkare för badrumsrenoveringen i Järfälla, är det enklast för dig att googla ”badrumsrenovering Järfälla” och får då förslag på företag som utför badrumsrenoveringar i Järfälla. Då kan du ta kontakt med några och be om referenser och offerter som du kan jämföra med varandra. Välj sedan någon bland dem som är bäst. Referenser säger en hel del hur de arbetar. Har de dessutom nöjd-kund-garanti kan du vara rätt så trygg i att anlita dem, eftersom det innebär att de inte kommer att sluta med renoveringen innan du som kund är nöjd med dem.

Vad innebär totalentreprenad?

En del hantverkare erbjuder totalentreprenad på sitt arbete. Det innebär att hantverkarna tar ett helhetsansvar för arbetet, och har då egna hantverkare för alla de olika delarna av badrumsrenoveringen. Då har de både sådana som kan kakla, som är VVS-montörer och elektriker som kan utföra alla de olika delarna i badrumsrenoveringen som krävs för badrumsrenoveringen.

Kolla att det ej finns anmälningar

Vill du vara på den säkra sidan att du får hem pålitliga hantverkare kan du kontrollera med Allmänna reklamationsnämnden, så att de inte har flera anmärkningar. Om de har det, tyder det på samarbetsproblem och att de inte bryr sig om dina kunder i tillräcklig grad. En och annan kan blir missnöjd, man vet ju inte vad det är för tokstollar som aldrig blir nöjda, men flera sådana är inget bra tecken. Sedan kan man alltid läsa på så mycket som du bara kan om företaget, på omdömessidor som till exempel reco.se, allabolag.se och annat som kan visa på att de inte är seriösa.