Efter alla färg- och mönsterexplosioner under de senaste åren, ser vi i vårens trender i inredning att färgerna dämpas en aning. Vi lever på många sätt i en omvälvande värld, med den stress som det ofta innebär av att ständigt vara uppkopplad. Då vill vi komma hem och kunna koppla ur och inte vara nåbara hemma. I stället vill man ha en oas och en harmoni som återställer balansen. Så borta är de starka färgerna. Istället har vi återgått till det grå och det beige, och den na färg som kallas Greige – det vill säga en blandning mellan grått och beige – greige.

Om du har behov av målare i Bromma

Dags att måla om fasaden, eller inredningen hemma? Då kan det vara bra att få tag i en målare både för inomhus- såväl som utomhusmålningen. Bor man i Storstockholm, i Bromma kan man googla ”målare Bromma”, på samma sätt som man kan googla ”målare Täby” eller ”målare Lidingö” eller någon annan ort där man bor.

Välj en målar som lyssnar på dig

När du sedan ska välja målare är det bra om man väljer en som väljer att lyssna på dig som kund. En del målare får så många jobb att de inte riktigt har tid med de kunder som de redan har och blir då splittrade som hantverkare. De slutar svara i telefonen och gör sig själva otillgängliga för sina kunder, som om det blev bättre av att sluta svara i telefonen och inte nås av sina kunder längre. Då är det bättre med en större målarfirma som kan hantera många kunder och som har upparbetade system för att kunna ta på sig en stor efterfrågan av tjänster.

Välj målare med våtrumsbehörighet

Viktigt också när du väljer målare att välja någon som har våtrumsbehörighet och som kan hantera målerier i badrum och kök, men som också kan måla fasader, fönster eller tak. Ibland kan man förnya ytorna på husfasaden genom att måla om så att fasaden håller för flera år till. Läs mer om målare i Bromma här: https://www.målarebromma.nu.