Kommunikation och förtroende – golvspecialister har ett genuint intresse för det gamla hantverket med golvläggning. De erbjuder garanti och har kunden i fokus.

En specialist inom ett yrke som funnits länge känner ofta en stolthet över att utföra sitt hantverk. För det är ett hantverk att kunna se och känna hur något bör förändras för att framstå på det allra bästa sättet. Kunskapen är helig och ibland går den även i arv från generation till generation.

En sådan stolthet har de som till yrket är golvspecialister. För att kunna fortsätta ha möjlighet att hjälpa människor i många år värnar hantverkare och företag om ryktet att besitta gedigen kunskap och proffsighet. Ett sådant rykte sprids från kund till kund och inte bara i Stockholm utan i hela Sverige.

Anlita kvalitetssäkrade och auktoriserade golvspecialister

Ett motståndskraftigt och slitstarkt parkettgolv har en bra ytbehandling. Även om det ibland kan bli en skada på golvet brukar det gå att laga oavsett vad golvet är behandlat med. Om det inte går att laga på plats kan man ersätta de gamla skadade stavarna med nya som tillverkas i företagets snickeri.

Det går att renovera ett parkettgolv flera gånger. Om golvet börjar att se slitet ut och ytskiktet är nedslitet rekommenderas en golvslipning. Ett av de mest populära golven är fiskbensparkett med friser och bårder. Här finns golvet med både mekanisk fog och golv som kan limmas eller spikas. Det är ett golv med lång livslängd som också kan slipas om. Hör av dig till en golvexpert via denna hemsida: parkettspecialisten.se