Om du ska sälja din villa eller din bostadsrätt kan du få bättre betalt om du har vackra och nyslipade golv. En firma med golvslipning i Stockholm gör jobbet.

Familjen har bott i en stor villa strax utanför Stockholm i flera år. Nu har barnen blivit vuxna och flyttat ut. Villan har blivit för stor för dig och din fru och ni har köpt en bostadsrätt i innerstan. Den var inte billig och ni vill ha bra betalt för er villa.

Ni har redan flyttat till er nya bostad och villan står nu tom utan möbler. Efter att ha flyttat alla möbler, kommer verkligheten ikapp er. Ni har massiva trägolv i flera mindre rum och i vardagsrummet har ni ekparkett i fiskbensmönster. Golven ser förskräckliga ut! Spår av vilda och glada fester sitter kvar i golven. Något radikalt måste göras med golven innan ni kan visa upp villan.

Golvslipning i Stockholm före visning

Du rådfrågar en av era vuxna söner vad som kan göras med golven. ”Låt Golvslipningsexperterna slipa ditt golv i Stockholm”, säger sonen. ”Då kommer golven i alla rum att bli som nya och går att visa upp inför spekulanter.”

En representant för firman kommer på besök och inspekterar golven i alla rum. Det visar sig att de mycket väl kan slipas om. Golvsliparen föreslår att ni dessutom ska behandla dem med hårdvax. Då kommer hela villan att lysa upp. Ni beställer jobbet och givetvis ger arbetet med golvslipning rätt till rotavdrag.