Bara husdjur gillar repiga golv och det är inte säkert att ens de är glada. Med golvslipning i Stockholm sparar du kostnaden för nya golv och gör hemmet snyggt.

Vi är väldigt många som är barnsligt förtjusta i och stolta över våra trägolv. Ett trägolv är alltid levande och individuellt i struktur och utseende. Det kostar en slant att installera men det håller sig snyggt i många långa år när det väl är på plats. Köper man en äldre lägenhet eller hus i Stockholm finns troligen trägolv i flera, eller rentav många utrymmen.

Alla ting slits förstås med tiden och golv är inga undantag. Vi drar möbler utan möbeltassar, vi spiller och smular, vi har klackar och andra vassa föremål. Många har husdjur och barn som visserligen är söta men inte riktigt har kläm på det där med att vara försiktiga med tingen.

Hemmet blir snyggare efter en golvslipning

När reporna och bristen på glans blir för besvärande är det dags att göra slag i saken och boka golvslipning. En slipmaskin och några dagars arbete av en erfaren person kommer att göra rena underverk med dina trägolv. Skillnaden är faktiskt slående och synlig för alla. Vill man att skillnaden ska vara åt det positiva hållet är det alltså yrkesmässig slipning som gäller.

Hur undviker man att golvet blir repigt alltför fort igen? Man bör välja en ytbehandling som är anpassad till användningen. Möbler som dras ska vara försedda med möbeltassar. Och så det trista – dammsug ofta. Det klarar du. Begär offert på golvslipning här: golvsliparnastockholm.nu