Dags att sälja boendet? Satsa på homestyling i Stockholm och öka chansen till en bra affär. Låt det bli din reklampelare mot köparna, och du säljer lättare.

Det spelar ingen roll vad du har för privat smak och inredningsstil. När det kommer till försäljning av ett hus eller lägenhet, är det vad marknaden vill ha som är intressant. Att styla sitt hem så att så många som möjligt blir sugna på just ditt hem, ökar dina chanser att sälja till ett bra pris. Vänd dig till specialister på homestyling i Stockholm. Låt dem förvandla ditt hem till ett eftertraktat objekt.

Visste du att du kan för upp till 15 % mer för din bostad om den är professionellt stylad? Visste du dessutom att kostnaden för homestyling är avdragsgill i reavinstbeskattningen? Så varför inte höja värdet och attraktionen på ditt hem? Det lönar sig att homestyla. Din bostad får fler spekulanter och slutpriset kan därmed ofta bli högre.

Anpassad homestyling för maximal effekt

En lyckad homestyling är anpassad till objektet. En flott innerstadslägenhet har en annan stil än ett charmigt hus i en villastad. Bostadens kvalitéer kan förstärkas med en genomtänkt inredning. En sekelskiftesvåning inreds kanske inte på samma sätt som ett modernt arkitektritat hus. Använd dig av proffs på inredning för att lyfta just ditt hem.

Inredningsproffs vet vad som säljer, vad som lockar och hur en bostad ska framställas för bästa effekt. Kanske inte din inredningsstil, men du vill väl göra en bra affär?