Fönster låter solljuset strömma in i bostaden. Det skänker glädje och välmående. Nya fönster är välisolerade – byt gärna ut de gamla så sparar du energi.

Det är härligt när solljuset lyser upp i bostaden, eller hur? Livsandarna lyfter och läpparna formar sig till ett leende. Det gör verkligen sitt för humöret. Låt vara att solljuset som strålar in genom dina fönster även tydligt visar hur dammigt det är. När solen går i moln så märks det inte lika mycket längre. Eller också gör du slag i saken och börjar städa. Även det kan kännas mer lustfyllt när solen skiner.

Sen är det i och för sig så att det också syns hur stort behov dina fönster har av att tvättas när solen lyser in genom dem. Det är bara att ta tag i det också. Fast tänk på det gamla husmorstipset att inte tvätta fönster när solen skiner på dem. Börja med skuggsidan istället.

Byt ut dina fönster

Även om fönster har sina nackdelar vad gäller att tydliggöra behovet av städning och rengöring i bostaden, så ger de trivsel i hemmet. Ett rum med många fönster är helt enkelt trevligare att vara i. Ljuset är så viktigt för vårt välmående.

Idag finns det dessutom fönster att köpa som är riktigt välisolerade. Man behöver inte längre tänka att fönster är energitjuvar. Åtminstone inte om man uppgraderar huset med nya fönster som är energiklassade. Det kostar kanske en slant men kommer att betala igen sig i och med lägre energikostnader. Köp hem dina nya fönster från detta företag: www.fonster.net