När golvet i Täby börjar bli fult och slitet, då har du olika alternativ: låta det vara, köpa nytt golv eller välja alternativet att göra en golvslipning.

Åsa bodde i sitt alldeles perfekta hem inne i Täby. Där hade hon det lugnt och trivsamt. Barnen var utflyttade för många år sen och nu fick hon istället njuta av livets efterrätt – barnbarnen. Stunderna som var lugna njöt hon av, trots att hon kunde känna en viss saknad efter sina barn och barnbarn.

Men de var aldrig långt borta, för de bodde bara några kilometer iväg. Detta gjorde även att Åsa ofta ställde upp som barnvakt och fick lite liv i hemmet igen. Men med detta kom även en del förstörelse. Barnbarnen var det bästa Åsa visste, men hennes inredning älskade inte dem lika mycket.

Golvslipning tar fram en ny träyta i Täby

Åsa hade varit med i leken i många år och var väl alltid förberedd. Trots det gick det inte att undvika vissa olyckor som bara var tvungna att ske. Golvet fick sig många törnar – både repor och missfärgningar från barnbarnens alla påhitt. Det blev alltså utsatt för en hel del och behövde en ny yta.

Åsa ringde därför till ett företag i Täby, som arbetade med golvslipning. De bestämde en dag då de skulle komma och slipa hennes golv. Eftersom hon hade erfarenhet sen innan, så tömde hon rummet i förväg, så allt var klart för dem att börja arbeta. Jobbet blev gjort både smidigt och effektivt och det nya golvet var snart redo för barnbarnen igen. Vill du läsa mer om golvslipning, gå till denna sida: golvslipningtäby.nu