Att ta hjälp av målare i Stockholm när man ska tapetsera gör livet mycket enklare. Kan man även utnyttja ROT-avdraget som privatperson blir arbetet billigare.

Alice sträckte ut sig på sängen. Hon såg att solen lyste igenom de tunna gardinerna och bildade ett vackert mönster på väggen. 5 år hade hon bott här nu, löjligt vad fort det hade gått. Hon kände att hon faktiskt förändrats på många sätt sedan den dagen, men ändå inte. Innerst inne var hon alltid Alice med flätor och glugg som gungade högst av alla.

Men gluggen var borta sedan flera år och flätor hade hon knappt. Däremot älskade både lilla Alice och stora Alice färg. Hur kom det sig att hon inte lyckats tapetsera på fem år? Dessa bleka tråkiga vita väggar gjorde ingen glad. I garderoben stod det till och med härliga tapetrullar som hon redan inhandlat.

Målare i Stockholm sätter upp tapeter

Hon fick bara aldrig tummen ur att få upp dem på väggen. Alice sträckte bestämt ut handen till mobiltelefonen som låg bredvid. Att hitta en målerifirma i Stockholm som kunde sätta upp dem skulle förhoppningsvis vara enkelt. Ett ROT-avdrag på det också så var affären även fördelaktig för henne ekonomiskt.

De nya tapeterna skulle verkligen liva upp både lägenheten och möblera. Alice såg fram emot att få en härlig förändring i lägenheten. Kanske skulle man ha en återinvigningsfest efteråt med lite bubbel. Det var ingen dum idé, tänkte Alice, och började planera en mingelfest.