Funderar ni på att måla om hemma? Ta då hjälp av en riktig målare i Stockholm. Det kostar lite mer än om ni själva målar men resultatet blir så mycket bättre.

Att anlita en riktig målare när det är dags att måla om hemma har sina fördelar. Dels blir resultatet mycket snyggare men det blir också mer hållbart. Det beror på att en utbildad målare vet vilka produkter som är bäst men inte heller slarvar med det viktiga underarbetet.

Det kostar visserligen lite mer att låta en professionell målare göra jobbet än om man hade gjort det själv, men man sparar en massa tid. En erfaren målare kan på bara några timmar måla om ett rum som inte kräver alltför mycket underarbete. Hur mycket det kostar att anlita en målare beror på arbetets omfattning.

En professionell målare kan hjälpa till med färgsättning

Innan ni kontaktar en professionell målare i Stockholm kan det vara bra om ni först bestämmer hur mycket som ska målas. Räcker det med endast väggarna eller behöver också taket och listerna ny färg? Fundera också på hur ni vill färgsätta rummet. Tycker ni att det är svårt att helt välja kulör kan ni rådfråga målaren.

Innan målaren kommer måste ni ha tömt rummet som ska målas på möbler och tagit ner gardiner, tavlor och annat. Ni behöver inte tänka på att skydda golvet då målaren ansvarar för att golvet täcks med målarpapp. Hur lång tid det tar att få rummet målat beror på hur mycket underarbete som behövs. Men vanligt är att det tar mellan en och tre dagar.